得到
  • 汉语词
  • 汉语典q
当前位置 :
I'musuallyfairlydoubtfulaboutanyresearchthatconcludesthatpeopleareeitherhappierorunhappierormoreorlesscertainofthemselvesthantheywere50yearsago.Whileanyofthesestatementsmightbetrue,theyarepracticallyimpossible
1人问答
问题描述:

I'm usually fairly doubtful about any research that concludes that people are either happier or unhappier or more or less certain of themselves than they were 50years ago.While any of these statements might be true,they are practically impossible to prove scientifically.Still,I was struck by a report which concluded that today's children are significantly more anxious than children in the 1950s.In fact,the analysis showed,normal children aged 9to 17exhibit a higher level of anxiety today than children who were treated for mental illness 50years ago.

Why are America's kids so stressed?According to the report there are two main causes:increasing loneliness─brought on by high divorce rates and little communication with society,among other things─and a growing perception that the world is a more dangerous place.

Given that we can't turn the clock back,adults can still do plenty to help the next generation handle such difficulties.At the top of the list is giving children a better appreciation of the limits of individualism (个人主义).No child is an island.Strengthening social ties helps protect individuals against stress.To help kids build stronger connections with others,you can pull the plug on TVs and computers.Your family will thank you later.They will have more time for face-to-face relationships,and they will get more sleep.

Limit the amount of virtual violence your children are exposed to.It's not just video games and movies; children see a lot of murder and crime on the local news.Keep your expectations for your children reasonable.Many highly successful people never attended Harvard or Yale.Make exercise part of your daily routine.It will help you deal with your own anxieties and provide a good model for your kids.Sometimes anxiety is unavoidable.But it doesn't have to ruin your life.

125.The author thinks that the conclusions of any research comparing people's state of mind today with people's state of mind in the past are

唐晓芳回答:
  DBCCA   125.D.细节理解题.根据文章第一段Iusuallydoubtaboutanyresearchthatconcludesthatpeopleareeitherhappierorunhappierormoreorlesscertainofthemselvesthantheywere50yearsago.Whileanyofthesestatementsmightbetrue,theyarepracticallyimpossibletoprovescientifically.可知,作者对于这一类研究结论的态度是"skeptical(对…持怀疑态度的,不相信的)".因此,正确答案为选项D.   126.B.句意理解题.根据作者说"我们不能倒拨时钟"这句话是什么含义?可以推知孩子面临的社会现实无法改变,故选B.   127.C.细节理解题.根据文章第一段Infact,theanalysisshowed,normalchildrenages9to17exhibitahigherlevelofanxietytodaythanchildrenwhoweretreatedformentalillness50yearsago.(实际上,有分析表明,今天9-17岁的正常儿童精神上比50年前精神上有病的儿童还要紧张.),故选C.   128.C.细节理解题.根据文章第三段Atthetopofthelistisnurturing(培育)abetterappreciationofthelimitsofindividualism.Nochildisanisland.Strengtheningsocialtieshelpsbuildcommunitiesandprotectindividualsagainststress.(首先是让孩子们认识到个人主义的局限性,任何一个孩子都不是一座孤岛,加强社会联系能帮助他们更多地参与社会活动,使他们免受精神紧张的压力.)"故选C.   129.A.推理判断题.根据最后一段Sometimesanxietyisunavoidable.Butitdoesn'thavetoruinyourlife.(有时精神上紧张和焦虑是难免的,但它不至于毁掉你的生活.),可推出尽管焦虑是不可避免的,但是可以应对处理的.故选A.
祝福厅(zhufuting.com)汇总了汉语字典,新华字典,成语字典,组词,词语,在线查字典,中文字典,英汉字典,在线字典,康熙字典等等,是学生查询学习资料的好帮手,是老师教学的好助手。
声明:本网站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除。
Copyright©2009-2021 祝福厅 zhufuting.com 版权所有 闽ICP备18026954号-21